5. novembril algab paarisuhtekursus - Uus viis armastada

-
Antud kursus on eelkõige õppeprogramm paaridele, mis põhineb Imago suhtetöö teoorial ja on väljatöötatud psühholoogia doktorite Harville Hendrix`i ja Helen LaKelly Hunt`i poolt. Imago suhtetöö teoorias on integreeritud erinevad psühholoogilised, käitumuslikud, filosoofilised ja vaimsed lähenemised. Osalejad, kes on kogenud Imago suhtetöö teooria ja praktika mõju läbi töötubade, kirjanduse ja nõustamise ütlevad tihti, et Imago on lihtne ja arusaadav ning aitab paremini mõista nii armumisfaasi kui sellele järgnevaid konflikte. Just teadmatus on see, mis tekitab lootusetust ja jõuetust. Imago suhtetöö näitab paarile kätte uue suuna, mis loob soodsa võimaluse eluterve, usaldus- ja armastusväärse suhte loomiseks.
Kursuse eesmärgid:
  • teadvustada ja mõista, et oma suhet on alati võimalik muuta
  • omandada teadmised ja praktilised oskused, et liikuda oma suhtes sügavama ühenduse, läheduse, usalduse ja armastuseni. 
Kursus algab 5. novembril, Pärnu mnt 139c, III korrusel Holistilise Teraapia Instituudi ruumides, Kohtume 18.00- 20.30 ja kokku kuuel kolmapäeva õhtul.
Maksumus: 112,5 € ühele inimesele ehk 225€ paarile.

Registreerumiseks palun helista tel. 56 152 958 või kirjuta oma soovist sillejogeva@gmail.com. Koht kursusel on garanteeritud pärast arve tasumist.

Eelmine
16. Septembril toimub selle hooaja esimene Imago Klubi
Järgmine
6. oktoobril alustame programmiga "13 nädalat suhtele"

Lisa kommentaar

Email again: