16. Septembril toimub selle hooaja esimene Imago Klubi

-
Imago Klubi on mõeldud paaridele, kes soovivad kord kuus võtta teadlikult aega, et pühenduda oma suhte arendamisele ja hoidmisele. Samuti on garanteeritud meeldiv seltskond ja kvaliteetne aeg oma partneriga.

Kohtumine toimub 16. septembril, kell 18.30 - 21.00, Pärnu mnt 139c, III korrusel Holistilise Teraapia Instituudi ruumides. 
Imago klubi teemad tulevad minu juurde elust enesest. Hiljuti kirjutas mulle Äripäeva ajakirjanik investeerimise teemal, et kommenteeriksin, kuidas aidata paare, kel erinevad soovid ja vajadused seoses raha paigutamisega. Kuna rahaga seotud teemad on paaride puhul väga sagedane, siis mõtlesin, et miks mitte puudutada taas seda teemat ka Imago klubis. 
Seega peame dialoogi rahast ja oleme uudishimulikud, kust tulevad meie põhimõtted, hirmud ja väärtused seoes rahaga. Loome ühise nägemuse, kuidas selle teemaga teha mõnusat koostööd ja olla teineteisele toeks.
Imago klubi maksumus on 10 eurot inimese kohta. Palun oma tulekust eelnevalt teada anda, kas telefoni või meili teel. Tel: 56 152 958 võisillejogeva@gmail.com
Järgmine
5. novembril algab paarisuhtekursus - Uus viis armastada

Lisa kommentaar

Email again: