Suhtekursus, mida lihtsalt peab läbima!

-
Maailmas kõrgelt hinnatud suhtekursus "Teekond soovitud armastuseni"
Miks ma arvan, et seda kursust peab läbima? Sellepärast, et see kursus on mind isiklikult mõjutanud kõige rohkem ja kui võtta arvesse, et olen oma elu jooksul läbinud kümneid kursuseid ja mitmeid koole, siis soovitan Sulle nendest vaid parimaid. Teine kursus, mis mind oluliselt mõjutas ja mida kindlasti soovitaksin oli David Neenan`i kursus "Äri ja Sina", aga see on hoopis teine teema.
Teiseks olen assisteerinud kõiki Eestis toimunud "Teekond soovitud armastuseni" kursusi ja oma silmaga näinud ja kuulnud osalejate ülipositiivset tagasisidet. Inimesed on siiralt tänulikud nii uute teadmiste ja oskuste  kui ka väga professionaalse koolitaja kogemuse eest.
Kursus sobib neile, kes on:
  • uue suhte alguses ja soovivad aegsasti õppida, kuidas hoida ja arendada oma suhet, et see jääks püsima ja pakuks tuge ja naudingut aastakümneteks.
  • heas suhtes, kuid soovivad oma suhet viia veelgi sügavamale, et tuua veelgi rohkem teadlikkust, mõistmist, avatust ja lähedust.
  • suhtekriisis ja soovivad sellest üheskoos välja tulla. Neile, kes tahavad koos elada, aga puuduvad teadmised ja oskused, kuidas seda teha nii, et mõlemad tunneksid suhtest rõõmu ja rahulolu.
  • segaduses ega tea, kuidas edasi minna, kas koos või eraldi.
Eelmine
Uuel aastal uue hooga! 27 jaanuaril toimub järgmine klubiõhtu.
Järgmine
Imago Klubi peab sünnipäeva 14. aprillil, kell 18.00 - 21.00 kohvikus Katharinenthal

Lisa kommentaar

Email again: