Koolitus mis muudab ...

-
12. - 14. oktoobril toimub Otepääl Karupesa hotellis järjekordne suhtekursus "Teekond soovitud armastuseni". See on kursus, mis muudab teie paarisuhte paremaks, kuid seda vaid juhul, kui tulete kohale ja teete kõik harjutused kaasa algusest lõpuni. 
Kuidas ma julgen seda nii kindlameelselt seda väita? Olen antud kursust korraldanud 7 aastat ja ise läbi viinud üle kümne korra ning näinud neid muutusi oma silmaga ja kuulnud osalejate tagasisidet oma kõrvaga :) On käinud palju skeptikuid, kes kursuse lõpus on kinnitanud, et vaatamata korralikule skeptilisusele, millega nad kursusele tulid, tuleb nel tunnistada, et midagi olulist juhtus nende suhtega sel kursusel ja nad on südamest tänulikud, et nad ikkagi tulid, jäid ja kaasa tegid. 
Kui soovid muutusi oma suhtesse, siis tule vaatama ja kaasa tegema, sest vaid nii saad muuta elu olulisema suhte kvalitatiivsemaks ja tulemusi naudivad kõik teie lähedased. Mis saab olla veel parem, kui sa sa ise või su vanemad või täiskasvanud lapsed on turvalises, usaldusväärses, lähedases ja õnnelikus suhtes? 

Eelmine
VÄLJA MÜÜDUD!
Järgmine
"Getting the Love You Want" raamatu lugemise blogi

Sellel postitusel on 7 vastust

qObaTusZ (CUrTRYPlhJ, 19. august 2020)
rylUbXpDnuktz (hsEuHUAYDocmpzw, 19. august 2020)
ktlSFWjpCxKbBo (WTNByHQxGl, 4. aprill 2020)
TvNEFWcuKiXCb (pBuyVCLkM, 4. aprill 2020)
dBHFNACE (pcsZbPyVjSzDwKXC, 1. veebruar 2020)
zrThOwcK (vmRLQVdpX, 1. veebruar 2020)
Tere! Kirjutan, et küsida mitmele paarile on veel ruumi 12-14.okt Otepääl toimuvale kursusele? Või üldse mitu paari korraga osaleda saab? (Siiri, 18. september 2018)

Lisa kommentaar

Email again: